Dök - Szentmartonszikszo

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Dök

Oktatás

Ebben a tanévben 2016. november 10-én került sor iskolánkban a DÖK-napra.  Reggel pontosan 8 órakor történt az ünnepélyes kulcsátadás gimnáziumunk emeleti aulájában, ahol Szarvas István római katolikus plébános úr jelenlétében adta át iskolánk igazgatónője, Nyitrainé Jurácsik Antónia, Kádas Dorottya 9.A osztályos tanulónak erre a napra az iskola irányítását. Dorottya megköszönte a megbízást és megígérte, hogy megóvják az iskola berendezéseit és a Szent Márton Katolikus Gimnázium és Általános Iskola jó hírnevét megőrzik.

Ez valóban így is történt. A nap színvonalas programját  a 9.A osztályosok állították össze.

A korábbi évekhez hasonlóan, most is játékos akadályversenyt rendeztek. Idén mindez a mesék jegyében zajlott. Ami pici változás volt, hogy még több tanuló vett részt egyszerre a játékban, ugyanis a felső tagozatosok és a gimnazisták együtt, egy idő alatt versenyeztek. A versenyidő összesen 2 óra hosszáig tartott.
Az akadályversenyen való részvétel feltétele volt, hogy minden osztálynak kellett legyen egy mesefigurának beöltözött diákja a játék ideje alatt, akinek a viselete pontozásra került. Ez még különlegesebbé, színesebbé tette a délelőtt programját.
Az akadályverseny és az eredményhirdetés között a gimnázium tornatermében a 2016-os RIÓI OLIMPIÁRÓL és a FOCI EB-ről hallhattak a diákok egy érdekfeszítő előadást.

A felső tagozatos osztályok közül a 6.a-sok, a gimnáziumi tagozaton a 11.A osztályosok nyerték az első helyet. A diákok nagyon örültek a díjaknak.

 
 
 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz