Aktuális - Szentmartonszikszo

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Aktuális

2017. december 22 -én iskolánk 18 tanulója /3. -6.-os korosztály/ vehetett részt Takács Erika volt diákunk meghívására Lillafüreden a Kalandparkban a REMÉNY KARÁCSONYA nevezetű rendezvényen.
Reggel 9-kor indult a busz, melyen az encsi gyerekkel együtt utaztunk . Két kedves segítőnk fogadott minket Ádám és Dávid,   akik egész nap navigáltak a közös megnyitó után a  különféle érdekesnél érdekesebb állomáshelyekre:
- Volt fenyőfadíszítés ,a magunkkal vitt díszekkel, majd írnunk kellett levelet a Jézuskának.
- Tanítottak nekünk éneket, dobolni is dobolhattak a vállalkozó szelleműek.
- Kaptunk meleg ebédet, majd ebéd után léggömbökbe bújva fociztak a csapataink, sokat bukdácsolva, de annál nagyobb lelkesedéssel folytatták a buborékfocit.
- Lézerharcot is vívtak tanulóink, voltak, akik egész ügyesen gazdálkodtak 10 életükkel, de a nap folyamán készíttetek képeslapot, melynek közepére az ott elkészített fényképe került mindenkinek.
-Egy missziós atya a karácsonyról kérdés-feleletet "játszott" a résztvevőkkel, ennek a próbának is sikeresen megfeleltek, de az igazi megmérettetés a KVÍZ-játék szobában történt, ahol szintén győztek a csapatunk tagjai.
-Bacsa Patrik, focistával, Kerekes Krisztina, Újvári Krisztina női focistákkal a délután folyamán közös játékon is részt vehettek gyermekeink, a nap végén a Csiribiri együttes műsora ill. Jancsó Dóra színésznő előadása után közös fotózás következett.
-De a leginkább várt "állomás" az ajándékosztás pillanata volt, társasjátékok, plüssfigurák "találtak gazdára". A fantasztikus élményekben gazdag napot méltóképpen egy csodás tűzijáték zárta .
Remélem mindenki jól érezte magát ezen a napon!
Taskó Szilvia                                                                   Kontulyné Balogh Zsanett
Gyermek -és ifjúságvédelmi felelős                              pedellus

____________________________________________________________________________________________________

 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz